Ganzenbord citygame met borrelboot Zwolle


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Zwolle: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

Welkomstdrankje
Ganzenbord citygame in de binnenstad van Zwolle
Borrelboot: rondvaart door Zwolle met drankjes aan boord
Diner: driegangen keuzemenu 

Ontvangst
In het centrum van Zwolle wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u begint met de Ganzenbord Citygame.

Kraak de "Ganzen-code"
Het spel wordt gespeeld in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u een formulier mee met foto's van de highlights van de stad. Als u in een bepaald vakje van de stad bent, zoekt u samen met uw team dit punt, waarna u hier een selfie maakt. Deze stuurt u via WhatsApp naar onze instructeur. De instructeur geeft u vervolgens een "Ganzen-opdracht". Brengt uw team de opdracht tot een goed einde dan krijgt u een letter. Gedurende 3 uur verzamelt u op deze manier letters waarmee u uiteindelijk de gehele Ganzen-code kunt ontcijferen en uw team in veiligheid kunt brengen.

Opmerking:
Het Ganzenbord Citygame spel wordt op afstand door onze instructeur begeleid.

Borrelboot
Nadat uw team in veiligheid is gebracht stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een geweldige rondvaart door de wateren van Zwolle. U ziet de stad vanuit een wel heel speciaal perspectief. De gids aan boord vertelt u van alles over de highlights van Zwolle, terwijl u gezellig een drankje aangeboden krijgt.

Diner
Na de vaartocht sluit u dit bijzondere personeelsuitje af met een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Zwolle. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt deze aan ons doorgeven. Zo kunt u zorgeloos genieten van een tot in de puntjes voor u georganiseerd bedrijfsuitje in Zwolle!

Reviews Ganzenbord citygame met borrelboot Zwolle

Windesheim: "De reacties op ons uitje van vorige week donderdag waren vooral positief. Het was plezierig om met zoveel collega’s het uitje op eenzelfde wijze uit te voeren terwijl we elkaar onderweg amper tegenkwamen. Dat bood voldoende gespreksstof na die tijd. Dank voor jullie organisatie en inzet!"
Restaurant De oale ste: "Vond het arrangement erg gevarieerd. Goede mix van alles. Contact met jullie was zeer netjes en correct."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van 3 uur
- Vaartocht van 1 uur
- Aan boord een borrel (indien mogelijk, anders borrel elders) bestaande uit 2 drankjes
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie