Gangsterhunt Breda - Coronaproof


Een gevaarlijke gangster houdt zich ergens in Europa schuil. Aan uw team de taak uit te vinden waar de gangster zich verborgen heeft.

Start met een welkomstdrankje

Uw uitje begint in een gezellig restaurant in de binnenstad van Breda. Hier krijgt u een drankje aangeboden. De hunt kan beginnen!

Zoek de highlights in Breda

Welk team weet als eerste waar de gangster is? Tijdens het spel wordt u op afstand begeleid door onze instructeur. De spelmaterialen bestaan uit een plattegrond van Breda een fotoblad met foto's van bezienswaardigheden (standbeeld, gevel, kunstwerk etc.) en een woordzoekpuzzel. Elk team gaat in de stad op zoek naar de bezienswaardigheden die op het fotoblad staan. Heeft u een bezienswaardigheid gevonden? Dan maakt u er een foto van en stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. Klopt de foto? Dan krijgt u een woord terug. Dit woord kunt u afstrepen op de woordzoekpuzzel. Telkens als u een woord afstreept, blijven er minder letters over. De overgebleven letters onthullen de Europese verblijfplaats van de gangster. Het team dat als eerste weet in welk land de gangster zich bevindt is de winnaar!

Driegangen keuzediner

Na deze citygame is het tijd om met z'n allen te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Breda. Iedereen heeft per gang de keuze uit verschillende gerechten. Het is ook mogelijk een all you can eat diner te kiezen. Voor mensen met allergieën of dieetwensen zorgen we voor aangepaste menukeuzes.

Coronaproof-aanpassingen

U speelt dit spel in teams van maximaal 5-6 personen. Uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Behoort u tot 1 huishouden dan is het spel met maximaal 6 personen zonder 1,5 meter afstand mogelijk. Tijdens het spel maakt u diverse groepsselfies, wees hierbij creatief en houd 1,5 meter afstand. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 59 € 67,85
10 - 30 € 55 € 63,25
31 - 60 € 53 € 60,95
61 - 100 € 51 € 58,65
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Gangsterhunt citygame
- Spelbegeleiding door instructeur op afstand
- Digitaal fotoalbum van uw groep
- Driegangen keuzediner / all you can eat diner

Reserveren Meer informatie