E-Chopper/E-Scooter Tour Winterswijk

Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen door onze ervaren instructeurs die de groep welkom heten en uitleg geven over de tocht die gemaakt gaat worden. Ondertussen staan de E-Choppers en E-Scooters al in rijen klaar... Eerst krijgt u uiteraard uitleg over uw voertuig en nadat u ook een proefrondje heeft gereden met de E-Chopper of de E-Scooter gaat u op pad.

E-Chopper/E-Scooter Tour

De E-Chopper/E-Scooter tour is een leuke manier om samen bezig te zijn terwijl u ondertussen veel van de stad en de omgeving ziet. De E-Chopper is een variant op de E-Scooter alleen dan in Harley Davidson stijl. De brede banden en het stoere stuur geven een geheel nieuwe rij-ervaring. De E-Scooter is het electrische broertje van een gewone Scooter waarop u met 1 of 2 personen kunt rijden. Een deel van de groep rijdt op de E-Chopper en ander deel op de E-Scooter, onderweg kunt u uiteraard wisselen als u wilt.
Uw tocht begint in Winterswijk. Wij hebben een mooie tocht voor u uitgestippeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden. Dit maakt de route heel gevarieerd.

Korte stop onderweg

Halverwege de tocht maakt u een korte stop en kunt u uw flesje water drinken of bij een gezellig restaurant of café wat te drinken nemen (tegen meerprijs). Na een half uurtje vervolgt u uw tocht. Uw instructeurs zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten! Elke deelnemers krijgt ook nog een flesje water mee voor onderweg.

Opmerking:
Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs (rijbewijs B of een brommerrijbewijs).

Diner

Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte
20 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 80 € 129 € 148,35
Inclusief
- E-Chopper/E-Scooter Tour (2,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van één E-Chopper/E-Scooter per persoon
* verzekering
* gebruik van helmen
- Driegangen keuzediner

Voorbeeld tijdsindeling:
14.30 uur Start E-Chopper/E-Scooter tour
15.30 uur Pauze onderweg bij een gezellig restaurant
16.00 uur Vervolg E-Chopper/E-Scooter tour
17.00 uur Einde E-Chopper/E-Scooter tour
17.15 uur Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie