Chocolade maken in Den Helder

Eerst een welkomstdrankje, dan een chocoladeproeverij. Iedereen maakt z'n eigen bonbons. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Den Helder:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in een gezellig restaurant

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Den Helder

Den Helder is een havenstad die historisch en hip combineert. Willemsoord is een trendy nieuw gedeelte van de stad op de voormalige Rijkswerf. Op dit monumentale schiereiland zijn er veel leuke restaurantjes te vinden, vaak met terras aan het water. Eén van de straten heet zelfs Flaneerkade. Een leuke stad voor een geslaagd personeelsuitje! U ontmoet elkaar in een restaurant. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij: Waar houdt u van?

De patissier zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U proeft een aantal chocoladesoorten tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Welke chocolade vindt u het lekkerst? Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Proeven mag! Ten slotte ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Den Helder

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu  

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Den Helder namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke personeelsuitje in Den Helder!

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie