Chocolade maken in Bergen op Zoom

Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop, met een etentje als gezellige afsluiting. Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke personeelsuitje in Bergen op Zoom:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Bergen op Zoom

Het historische centrum heeft smalle straatjes, hippe koffietentjes, mooie restaurants en natuurlijk de Grote Markt. Het is een ideale stad voor een geslaagd personeelsuitje. In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant, waar u gastvrij ontvangen wordt. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij 

De patissier zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna legt de patissier uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. Houdt u van crèmevulling of ganache? Of bent u gek op gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Bergen op Zoom

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu   

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Bergen op Zoom namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Review Chocolade maken in Bergen op Zoom

Medisch Centrum Haaglanden (95 p): "We waren met een behoorlijk grote groep. De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd personeelsuitje en een echte aanrader!"

Trakteer uw collega's op dit smakelijke chocolade-teamuitje in Bergen op Zoom!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie