Chocolade maken in Amsterdam


U begint de dag met een welkomstdrankje, volgt een chocoladeworkshop en gaat samen uit eten. Nodig uw collega's uit voor dit populaire bedrijfsuitje in Amsterdam! 

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in het centrum van Amsterdam

Begin van uw chocoladeworkshop in Amsterdam

Onze hoofdstad leent zich bij uitstek voor een geslaagde dag. De prachtige grachtenpanden, het internationale karakter en de wereldberoemde grachten: uw dag heeft meteen sfeer. In hartje stad ontmoet u elkaar in een gezellig restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Proeven mag! Ook ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Amsterdam

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Hoe lukt het 'doorhalen' van de chocolade? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu 

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Amsterdam namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Review Chocolade maken in Amsterdam

Michael (bedrijf uit Amsterdam): "Bedankt voor de organisatie en op het laatste moment (door omstandigheden) aanpassen v/h programma. We hebben met z’n allen een heel leuke afdelingsuitje gehad. De chocoladeworkshop was heel erg leuk, ook de uitleg en het proeven v/d verschillende chocolades was prima verzorgd. De locatie is heel leuk, met een mooi terras aan het water en ook gunstig gelegen voor het openbaar vervoer. Ook het eten was prima verzorgd met vriendelijke bediening."

Trakteer uw collega's op dit smakelijke personeelsuitje in Amsterdam!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in het centrum

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie