How to lose a Million Rotterdam

Begin met een kapitaal en raak pijlsnel aan de grond! Beleef dit knotsgekke personeelsuitje in het bruisende stadscentrum van Rotterdam.

Hartelijk begin van uw bedrijfsuitje in een lokale horecazaak

U komt bijeen in een gezellig eetcafé in de binnenstad. Onder het plezier van een heerlijk drankje voelt u zich al snel thuis.

Beleef de mooiste plekken waar u de opgaven uitvoert!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een gastronomisch feestje als klap op de vuurpijl

Na de bedrijvigheid van het altijd leuke gezelschapsspel, zoekt u een beregoed restaurant op. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt een riante keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Review How to lose a million Rotterdam

Erasmus MC: "Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk?  9/10 Hoe was het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. 9/10

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen arrangement, tot in de puntjes georganiseerd.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie