Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Utrecht

Utrecht heeft circa 300.000 inwoners en is één van de oudste steden van ons land. In 1122 kreeg Utrecht stadsrechten. Nog steeds straalt het centrum van Utrecht veel historie uit, zoals de Domtoren, die met zijn 112 meter de hoogste toren van Nederland is. Het oude centrum met haar gezellige straatjes en bruisende bevolking is uw bezoek meer dan waard. Leer Utrecht nu kennen door middel van een van onze originele personeelsuitjes of teamuitjes.

Gezellig bedrijfsuitje in Utrecht

Uiteraard is Utrecht met haar vele uitgaansgelegenheden en gezellige inwoners de stad bij uitstek voor het vieren van uw bedrijfsuitje.

De stad Utrecht beschikt over echt alles. Zo is Utrecht een leuke winkelstad, historische stad en culturele stad. Zo bevindt zich in Utrecht het Beatrix theater waar de grotere musicals worden gespeeld. Ook zijn er verschillende musea, zoals het Spoorwegmuseum en het echt typische Nederlandse en vooral Utrechtse Nijntje museum.

Het bedrijfsuitje wat we dan ook uitlichten in Utrecht is de culturele Musical Experience workshop. Tijdens deze workshop voel je een echte musicalster en leert u alle kneepjes van het vak van een expert.

Toch een wat ander bedrijfsuitje in deze bijzondere stad? Bekijk hieronder de andere 61 uitjes in Utrecht!

 resultaten per pagina
Utrecht is met haar vele uitgaansgelegenheden en gezellige inwoners dé stad bij uitstek voor het vieren van groepsuitjes. Laat de Domstad voor uw bedrijfsuitje decor zijn!
Ganzenborden in het echt in hartje Utrecht? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje ...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bij het diner samen met uw collega's een misdrijf ophelderen. Bij het bedrijfsuitje in Utrecht weet de butler er misschien meer van...
Een gezelschapsspel samen met uw collega’s. Bezoek Utrecht voor uw bedrijfsuitje en ontmasker de spion in uw team. Gebaseerd op Wie Is De Mol?!
Genieten van de Utrechtse gastvrijheid! Te voet beleeft u de het bruisende centrum van Utrecht bij uw bedrijfsuitje. Met culinaire uitstapjes!
Een gezellige quiz samen met uw collega’s. Een origineel personeelsuitje in Utrecht. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!
Er is een delict gepleegd! Zoek naar instructies op uw personeelsuitje in Utrecht met assistentie van de GPS-ontvanger. Welk team is het slimst?
     resultaten per pagina