Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Deventer

De naam Deventer is afgeleid van Deve-treo wat 'aan de waterloop' betekent. Van oudsher stemt Deventer links en wordt daarom ook wel 'moskou aan de IJssel' genoemd. Beroemd is de stad ook vanwege de Deventer koek. Deventer werd al in de Romeinse tijd bewoond en heeft nu 80.000 inwoners. Met de Proosdij uit 1130 heeft Deventer ook het oudste stenen huis van Nederland. Deventer werd een belangrijke handelsstad en was ook een Hanzestad. Het oude stratenpatroon wat rond 1500 is ontstaan is nog steeds duidelijk herkenbaar.

Beleef hier een uniek personeelsuitje

Deventer staat bekend om de voetbalclub Go Ahead Eagles en om twee grote evenementen: de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Het Dickens Festijn is altijd in het weekend voor Kerst en op dit evenement spelen vele mensen personages uit de boeken van Charles Dickens na.

Een van de mooiste gebouwen in Deventer is de Waag aan de Brink. De Brink is het centrale plein in de oude binnenstad van Deventer. Op dit plein is er elke vrijdag en zaterdag een weekmarkt. Verder zijn er op het plein verschillende evenementen.

Een van de leukste uitjes in Deventer is de Italiaanse Kookworkshop; leer hier alle kneepjes van de Italiaanse keuken. Je kunt ook bij stadsarrangement kiezen voor een Boottocht door Deventer, maar er zijn ook nog andere opties!

Deventer is vooral een gezellige stad en ideaal voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Beleef het nu en bekijk het gehele aanbod.

Bekijk hieronder de diverse bedrijfsuitje!

 resultaten per pagina
Een gezellig bedrijfsuitje in Deventer. Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes