Schilderen als Bob Ross in Deventer

Bob Ross en Gary Jenkins laten zien dat iedereen kan leren schilderen. Doe een bedrijfsuitje in Deventer als deskundige workshop!

Met elkaar afspreken in een knus eettentje

U kunt uitzien naar een prettige aankomst voor uw afdelingsuitje in dit goed bezochte etablissement. Er wordt u bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden.

'Als je dit kunt, kun je alles!'

Het uiterlijk van Bob Ross staat op menig netvlies gegrift, al is hij onderwijl al meer dan een decennium overleden. Binnen een half uur had hij het schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank.

Niet alleen zijn schilderkunst heeft hem voor de vergetelheid behoed, ook zijn lichtvoetige, opbeurende optreden met zelfbedachte uitdrukkingen die door de jaren heen gebruikt blijven worden, zijn hier debet aan.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen methode om snel te leren schilderen, zij het dat hij zich meer beperkt tot het afbeelden van alle soorten bloemen en portretten.

Met uw collega's leren van een gecertificeerde schilder

  • Uw eigen ezel met doek staat al klaar in het restaurant
  • U leert alles over de speciale benadering van een landschap en de methode van de 'nat-in-nattechniek'
  • In een bijzondere verpakking kunt u na de workshop uw natte creatie mee naar huis nemen

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen bij uw personeelsuitje

Als de boeiende workshop ten einde is, gaat u met zijn allen lekker smullen van een kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang kiest u uit een rijke variëteit aan lekkernijen. Met eventuele dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok allicht rekening.

Onze dank gaat uit naar de Bob Ross Foundation. Zij geven cursussen, reiken oorkondes uit en houden de herinnering aan Bob Ross levend. Dit deed bij ons het plan rijzen voor dit bijzondere groepsuitje in Deventer.

Groepsuitje review:

Consumentenbond: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was aan het begin van het bedrijfsuitje, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie