Bedrijfsuitje in Hilversum

Hilversum ligt op het hoger gelegen gedeelte van 't Gooi wat al in de prehistorie bewoond is geweest. Hoewel Hilversum slechts 90.000 inwoners telt, heeft de stad een grote invloed op het Nederlandse televisielandschap. Het Mediapark is hiervan het hart. Maar Hilversum is veel meer. De mooie natuur, de weggestelde villa's en de markante binnenstad maken Hilveren een bezoek meer dan waard.

Een leuk uitje voor deze jonge stad is het Whatsapp moordspel. Hierbij gaat u in het centrum van Hilversum op zoek naar de moordenaar terwijl gelijk kennis maakt met de vele bijzondere plekjes die Hilversum te bieden heeft. Sluit de dag of met uw vrienden/collega's bij een gezellig restaurant.

Bekijk ons aanbod hieronder! Een ander bedrijfsuitje beleven met uw groep? Mailt u ons voor een gratis maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannend bedrijfsuitje in Hilversum. In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Hilversum. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes