Walking Dinner Hilversum

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Hilversum. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Hilversum

Bij één van onze partnerrestaurants in hartje stad ontmoet u elkaar. Hier begint het walking dinner met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Natuurlijk is een drankje inclusief bij het voorgerecht. Hierna haalt uw lokale gids u op bij het restaurant.

Wandeling door hartje stad

Uw gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Zeg je Hilversum, dan zeg je Dudok. Veel van wat u hier ziet, is van zijn hand. Badhuizen, woningen, de begraafplaats en scholen. Maar het bekendste ontwerp is natuurlijk het raadhuis. Dudok heeft werkelijk alles bedacht, van de horizontale belijning aan de buitenkant tot aan de kleur van de gordijnen aan toe. 

Deze stad (officieel een dorp) in het Gooi heeft een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, in zowel de hoofdstraat als de smalle achterafstraatjes. En waar anders dan in het Gooi zijn er maar liefst acht villaparken te vinden? Tijdens deze wandeling hoort u leuke verhalen (waarom is Hilversum eigenlijk de mediastad van Nederland geworden?) en ziet u een aantal van de highlights. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit afwisselende avondje uit. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rond deze avond af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Dudok, stad van nu, mediastad) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Doordat u een paar keer van restaurant verandert zit er schwung in dit uitje. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde stadsarrangement in Hilversum!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie