Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Valkenburg

De naam Valkenburg is waarschijnlijk een afgeleide van de 'valkerij', zoals de jacht met Valken in de middeleeuwen genoemd werd. De adel deed hier veel aan; de toevoeging 'burg' betekende iets als kasteel of burcht. Hoewel in 1041 Valkenburg voor het eerst beschreven wordt, is het gebied waar nu Valkenburg ligt, al veel langer bewoond geweest. De stad kenmerkt zich door vele historische bouwwerken die nog steeds te bewonderen zijn in het centrum van de stad.

Ontdek Valkenburg tijdens een leuk bedrijfsuitje

In Valkenburg zie je de geschiedenis als het ware tot leven komen, kortom een ideaal decor voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Valkenburg staat vooral bekend om het wielersport, veel toeristen komen hier fietsen op de Cauberg of Sibbergrube. Valkenburg is het decor voor de enige Wielerklassieker in Nederland: de Amstel Gold Race. Maar dit is zeker niet het enige wat Valkenburg heeft te bieden, want Valkenburg is ook gewoon een knus en gezellig stadje waar vele goede restaurants zitten.

Een van de aanraders van Stadsarrangement voor in Valkenburg is dan ook de E-Bike fietstocht in Valkenburg. Fiets lekker gemakkelijk met de trapondersteuning door de heuvellandschap en beleef de pittige heuveltjes van de wielerkoer (een tip: ik zou de trapondersteuning lekker aan laten!). Met de fiets komt u op schitterende plekken in Limburg. De dag wordt in het knoert gezellige Valkenburg afgesloten met een driegangen diner.

Andere personeelsuitje die stadsarrangement aanbiedt in Valkenburg, ziet u hieronder! Het zijn er in totaal zevenenvijftig!

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Valkenburg. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Aangenaam dineren en tegelijk de moord op mevrouw Butterfly ophelderen. Nodig uw collega's uit voor dit bloedstollend personeelsuitje in Valkenburg!
Een gezellig bedrijfsuitje in Valkenburg. Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
Bij dit opwindende bedrijfsuitje in Valkenburg bezoekt u de mooiste locaties terwijl u zijdelings een moord oplost. Heeft u de beste speurders in uw team?
Op zoek naar een personeelsuitje in Valkenburg? Verras collega's met deze speciale versie van het populaire Ik Hou Van Holland. Succes gegarandeerd!
     resultaten per pagina