Schilderen als Bob Ross in Valkenburg

Leer werken als Gary Jenkins en Bob Ross. U wordt ingeleid door een gecertificeerde schildercoach bij dit personeelsuitje in Valkenburg!

Fijn binnenkomen met uw gezelschap

De aangewezen ontmoetingsplaats voor uw teamuitje is een fijn stadsrestaurant in hartje centrum. U en uw collega's worden getrakteerd op een glaasje naar eigen wens.

'We maken geen fouten, slechts prettige ongelukjes…'

Bob Ross had een missie: met zijn trant van schilderen zou iedereen kunnen leren schilderen. Binnen een half uur had hij zelf een schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een donker woud of een groene weide met een half vervallen schuurtje. Het tv-programma dat hij op geheel eigen manier presenteerde (een YouTube-tutorial voordat YouTube bestond) bereikte menigeen met het schilderen van landschappen vol 'happy little trees' en 'mystic mountains'. Tussen het schilderen door deed hij fijne, relativerende uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen procedé om snel te leren schilderen, zij het dat hij zich meer bezighoudt met het schetsen van bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een deskundige kunstschilder

  • U werkt achter uw eigen schildersezel met schildergerei en zelf te vullen doek
  • U creëert bliksemsnel een eigen wereld op uw eigen doek naar de Bob-Rossmethode :-)
  • Voor het in goede staat vervoeren van uw creatie, is er een bijzondere schilderdoos aanwezig

Een driegangendiner als verrassend slot van uw afdelingsuitje

Na de voldoening van het maken van een kunstwerk, ondergaat u de geneugten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is per gang te kiezen uit verscheidene lekkernijen. Voor collega's die zeker voedsel niet mogen nuttigen, hebben wij vanzelfsprekend iets geregeld.

Onze dank gaat uit naar de Bob Ross Foundation. Zij geven cursussen, reiken oorkondes uit en houden de herinnering aan Bob Ross levend. Dit deed bij ons het plan ontstaan voor dit bijzondere groepsuitje in Valkenburg.

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 85 € 97,75
15 - 30 € 82 € 94,30
31 - 60 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie