Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Apeldoorn

Met haar 140.000 inwoners is Apeldoorn een grote stad in ons land. Toch is de stad, relatief laat tot bloei gekomen. De eerste keer dat de naam 'Appeldro' beschreven staat is in 792. Pas vanaf begin 17e eeuw is Apeldoorn door de groei van de papierindustrie sterk gegroeid.
Vanaf 1684 is Apeldoorn met het Huis Het Loo ook een geliefde woonplek van leden van ons koninklijk huis. Door de natuur dat in en om Apeldoorn te vinden is wordt de stad ook wel de groene stad genoemd. Maar de stad is vooral een gezellige stad met veel leuke winkeltjes en restaurants.

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Apeldoorn?

Paleis Het Loo is de grootste trekpleister van Apeldoorn; zo wordt het Paleis nu gebruikt als museum en heeft het een prachtige tuin aan de achterzijde, die er erg indrukwekkend uitziet. Qua natuur is Apeldoorn een hele mooie stad; het is erg groen in deze omgeving.

Apeldoorn is ook een sportieve stad. De stad richt zich vooral op wielrennen. Zo was in 2016 de Giro d'Italia twee dagen te gast. Ook hebben ze de belangrijkste wielerbaan van Nederland: het Omnisport complex. Op deze locatie traint Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie en in 2011 was de hal het decor van het WK baanwielrennen.

Wij geven je graag twee tips als uitje in Apeldoorn. De gezellige kookdemo waar u verschillende amuses gaat maken of u kunt kiezen voor een sportief uitje zoals de workshop Schermen .

Bekijk onze arrangementen in Apeldoorn op deze pagina. Ook leuk voor teambuildingsevents, personeelsuitjes of ander groepsuitjes.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Apeldoornwordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Apeldoorn en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Apeldoorn!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Apeldoorn.
     resultaten per pagina