Een geslaagd bedrijfsuitje in Harlingen

Harlingen kreeg al in 1234 stadsrechten, eerder dan veel andere steden als Amsterdam, Leeuwarden en Dokkum. Harlingen heeft veel strijd geleverd tegen het water maar was ook van het water afhankelijk getuige de omvangrijke handelsvaart en visservaart. De stad was ook een Hanzestad. Een bijzonder arrangement in Harlingen is het Chocolade maken, waarbij u onder leiding van een professionele patissier uw eigen doosje bonbons maakt.

Een uniek personeelsuitje voor uw groep

Weet u niet wat u dit jaar zou moeten kiezen? Of weet u het juist heel precies maar u kunt het niet kant en klaar vinden? Dan zijn wij uw partner! We vragen u kort maar krachtig het hemd van het lijf en komen vervolgens met een arrangement op maat voor een perfect aansluitend personeelsuitje. Eén telefoontje en we nemen u met veel plezier alle organisatie uit handen. Vraagt u een gratis offerte aan?

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannend bedrijfsuitje in Harlingen. In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Harlingen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes