Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bremen

Het Noord-Duitse Bremen is met haar 552.000 inwoners de 10e stad van Duitsland. De stad ligt aan de rivier de Wezer, waardoor Bremen (en Bremerhaven) ook bereikbaar is voor zeeschepen.

De eerste schriftelijke vermelding van Bremen stamt uit het jaar 782. Kort daarna stichtte niemand minder dan Karel de Grote er een bisdom. In het jaar 1260 werd Bremen ook een Hanzestad. Wie aan Bremen denkt, denkt ook aan het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten, die ook een standbeeld in de stad hebben.

Compleet personeelsuitje in Bremen

Beleef een compleet verzorgd bedrijfsuitje of teamuitje in Bremen en leer deze bijzondere stad beter kennen.

 resultaten per pagina
Er is een moord gepleegd in Bremen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Bremen . Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Welk team beantwoordt de vragen het beste en mag zich Pubquizkampioen noemen na dit bedrijfsuitje of personeelsuitje in Bremen?
Beleef een spannend bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het Duitse Bremen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Samen genieten van Bremen en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Bremen!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Bremen de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
     resultaten per pagina