Likeur maken en proeven in Amersfoort

Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint in hartje Amersfoort waar u ontvangen wordt met koffie en gebak. Vervolgens krijgt u een likeurworkshop aangeboden.

Likeurworkshop
Proeven
Uw gastvrouw vertelt u in het welkomstwoord kort iets over likeuren en jenevers, en gaat hierbij in op mogelijkheden met de verschillende smaken. Hierna is het tijd om te proeven! U maakt kennis met zo'n zeven huisgemaakte likeuren en jenevers. Na het proeven gaat u zelf aan de slag...

Workshop
Stap voor stap maakt u uw eigen likeur. Hierbij is van belang hoeveel alcohol u vindt dat hierin zou moeten zitten, wordt het een vrij lichte drank of gaat u voor de 40 % alcohol die likeur doorgaans heeft? Daarna bepaalt u zelf welke smaken u wilt combineren. Hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten (biologisch geteeld) fruit die u kunt combineren met diverse soorten kruiden. Houdt u van zwarte bessen of meer van sinaasappel? Lijkt het u lekker om kaneel of anijs te verwerken? U bepaalt het helemaal zelf.

Het suikergehalte stelt u ook zelf vast; houdt u van zoet of juist niet? Na afloop is er nog alle gegelenheid om te 'finetunen'. Er is nog nooit iemand naar huis gegaan met een likeur die niet geslaagd was.

Finishing Touch
Ook het bottelen en het bedenken van een naam hoort erbij. U krijgt een mooie halsfles om te vullen. Hierna bedenkt u een naam voor uw zelfgemaakte likeur en ontwerpt u het etiket. Na afloop krijgt u een certificaat mee naar huis met het recept voor uw likeur. Uw flesje likeur ter waarde van € 9,50 neemt u uiteraard ook mee naar huis.

Driegangen keuzediner
U kunt gezellig napraten over dit bijzondere groepsuitje tijdens het afsluitende diner. In een mooi restaurant in de binnenstad van Amersfoort geniet u samen van een driegangen diner. Per gang heeft u de keuze uit verschillende gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Een origineel groepsuitje met een uniek resultaat!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
16 - 30 € 79 € 89,67
31 - 50 € 76 € 85,13
51 - 80 € 73 € 81,72
Inclusief
- Koffie met gebak
- Likeurworkshop (ca. 2 uur)
- Likeurproeverij
- Zelf gebotteld en gekurkt flesje van 200 ml
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes