Walking Dinner Delft

U gaat ontspannen uit eten in 3 restaurants op één avond. Ook maakt u een leuke wandeling met een enthousiaste stadsgids. Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje in Delft? Dan is dit uw arrangement! Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Delft komt u aan het begin van de avond samen in het eerste restaurant. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Delft

De gids staat bij het restaurant klaar voor uw groep. Hij heeft speciaal voor dit groepsuitje een mooie route uitgestippeld door het historisch hart van Delft. Hij laat u een aantal highlights zien, bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het prachtige Stadhuis met de gevangenistoren, de Beestenmarkt (gezellig plein) of de Oude Kerk. Ook leidt hij u door mooie straatjes en onontdekte steegjes, en vertelt hij u de leukste verhalen. Hij speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant in hartje Delft kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Er is keuze tussen vis-, vlees-, of vegetarische gerechten inclusief bijgerechten. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Delft

In alweer het laatste restaurant in hartje stad sluit u dit afwisselende uitje samen af. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In Delft werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten, historie, Oranjes) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. Er zit schwung in deze avond! In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw team met dit geslaagde stadsarrangement in Delft! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie