Rondvaart en stadswandeling Sneek


Geniet samen van een lunch, rondvaart en stadswandeling in Sneek. Aansluitend trakteert u op een etentje. Lees meer over dit vrolijke bedrijfsuitje:

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Sneek
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Goed begin van uw teamuitje 

U ontmoet elkaar in een restaurant in Sneek. Hier krijgt u een lekkere lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een koffie, thee, melk of frisdrank. Eet smakelijk!

Rondvaart Sneek

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U maakt een mooie vaartocht door één van de elf steden van Friesland. De rust op het water zorgt direct voor een relaxt gevoel. U vaart over de stadsgrachten van Sneek, dus dan mag de historische Waterpoort natuurlijk niet ontbreken. Met de twee torens is dit dé eyecatcher van Sneek! Vanwege de verbinding met de Friese meren is Sneek een populaire watersportstad. Dat geeft direct een vakantiegevoel. Geniet van deze afwisselende vaartocht waarbij u vanaf het water een heel andere kijk krijgt op deze populaire Friese stad. 

Stadswandeling met stadsgids

Uw Friese stadsgids staat al op de kade te wachten als u aanmeert. U krijgt een aantal highlights van het historische centrum te zien, maar er is ook tijd voor leuke achterafstraatjes. De Martinikerk springt eruit, met de mooie glas in lood ramen. Ook het monumentale Stadhuis is de moeite waard. In Sneek vindt u smalle klinkerstraatjes, schitterende grachtenpanden en leuke terrasjes, al dan niet aan het water. De gids vertelt u de leukste verhalen over deze watersportstad en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Na afloop brengt hij u netjes naar het restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Etentje: 3 gangen keuzemenu

Ook in dit restaurant staat een leuke tafel voor u klaar. U kunt aanschuiven voor het driegangendiner. Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten!

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Sneek samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van half april t/m eind september. Reserveer het Walking Dinner in de maanden dat er geen vaartocht is!  

Lekker ontspannen tijdens de rondvaart en wandeling én uit eten in 2 leuke restaurants. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Rondvaart door Sneek van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes