Walking Dinner Sneek

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Scheveningen! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Sneek

Voor dit uitje hebben we drie van onze mooie partnerrestaurants geselecteerd voor uw groep. Uw uitje begint in de binnenstad van Sneek, oftewel Snits. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat het uw collega's zal smaken. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw Sneker stadsgids.

Stadswandeling met eigen gids

Uw gids haalt u op bij het restaurant en neemt uw groep mee door zijn stad. Sneek is een historische stad, één van de elf die er in Friesland te vinden zijn. Het is een echte watersportstad, en dat geeft de stad een ontspannen sfeer. Elke zomer wordt hier de Sneekweek gehouden, met zeilwedstrijden en allerlei festiviteiten in de stad. U krijgt een aantal highlights te zien. De historische Waterpoort mag natuurlijk niet ontbreken. Met de twee torens is dit dé eyecatcher van Sneek. Het kledingmerk Gaastra heeft deze Waterpoort als beeldmerk, van oorsprong was het bedrijf een Sneker zeilmakerij.

De Martinikerk is een ander opvallend monument, met mooie glas in lood ramen. Ook het statige Stadhuis is de moeite waard. In Sneek vindt u veel smalle straatjes, schitterende grachtenpanden en leuke terrasjes, al dan niet aan het water. De gids vertelt u de leukste verhalen over deze stad en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Ook dit is weer een mooi restaurant in hartje stad. Hier schuift u aan voor het hoofdgerecht. Nadat u een drankje heeft gekregen bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van hoge kwaliteit. U kiest ter plekke een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u in een paar minuten naar het volgende restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje

Hier staat een mooie tafel klaar voor uw groep. In een ontspannen sfeer kunt u nog eens napraten over deze leuke dag. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Met een kopje koffie (of thee) rondt u deze dag af.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten, historie, achterafstraatjes, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. Samen met een (nadere) kennismaking met Sneek zorgt dit voor blije gezichten. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie