Happen Stappen Varen Tilburg


Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Tilburg: 

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Tilburg (start Piushaven)
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Kom naar de Piushaven! Ooit een verwaarloosde industriehaven, maar nu vol trots de boulevard van Tilburg. Hier begint uw uitje in een gezellig restaurant. U krijgt een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Rondvaart Tilburg

Hierna maakt u een mooie rondvaart door Tilburg. De Piushaven is een gebied met leuke terrasjes aan het water, eigentijdse ondernemers, woningen aan het water, en natuurlijk watersport. Stap aan boord en krijg meteen een vakantiegevoel. U geniet van de bijzondere sfeer op het water, de historische woonschepen die her en der liggen en de kano's en andere bootjes om u heen. U vaart onder 'Den Ophef' door. Dit is een enorme brug, met als contragewicht een klein gebouwtje waar exposities worden gehouden.

Als u de grootste stadshaven van Brabant achter u laat komt u op het Wilhelminakanaal. Begin vorige eeuw is dit kanaal aangelegd in verband met de textielindustrie in Tilburg. Nu vindt u er vooral rust. Kabbelend water, rietkragen en stilte zorgen voor een relaxte sfeer. Geniet van deze afwisselende vaartocht!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Wilt u hierna nog even het bruisende nachtleven van Tilburg in? Dan brengt de gids u met alle plezier alvast naar het centrum, waar we een gezellig restaurantje voor u reserveren. Geniet u liever aan het water van uw nagerecht? Dat kan ook! Dan brengt de gids u bij de Piushaven naar het derde restaurant. In beide gevallen zorgen we voor een leuke route vol mooie verhalen en onontdekte stukjes stad. Bij het derde restaurant neemt u afscheid van de gids. 

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In de winter kunt u ons Walking Dinner reserveren.  

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in het mooie Tilburg!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 92,65
15 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 81 € 88,29
61 - 200 € 79 € 86,11
Inclusief
- Ontvangst met proeverij van voorgerechten incl. 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Rondvaart door Tilburg
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Vaarseizoen: 1 maart t/m 15 november

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes