Vaartocht en stadswandeling in Mechelen

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijke bedrijfsuitstap! U bezoekt twee toprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Mechelen.

Warm ontvangst in hartje Mechelen

De ontvangst vindt plaats in een gezellig restaurant in hartje Mechelen. Hier krijgt u een heerlijke lunch voorafgaand aan het personeelsuitje. Met uw collega's geniet u van soep, een luxebroodje (met beleg) en kiest u er zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Rondvaart Mechelen

Hierna stapt u aan boord voor één van de mooiste vaartochten van Vlaanderen. U vaart door de jachthaven van Mechelen en langs de mooie luxe appartementen aan de Dijle. U ziet Lamot, een brouwerij uit de 17e eeuw. Het gebouw bestaat een historisch monument gecombineerd met een modern glazen pand. Het is nu in gebruik als congrescentrum. Verderop is uw uitzicht vooral groen: U vaart langs het grootste park van Mechelen, dat aan het water ligt. Hierna ziet u de moderne gebouwen en gezellige drukte op de campus van de Hogeschool (meer dan 5.000 studenten) Om de afwisseling compleet te maken passeert u een watermolen en zet u via de spoorwegbruggen koers naar natuurgebied de Nekker. Dit is een oase van rust en groen. Een heel gevarieerde rondvaart dus!  

Stadswandeling met eigen gids

Uw Mechelse stadsgids staat al bij de kade te wachten op uw groep. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad. Mechelen kende een bloeitijd die stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen heeft opgeleverd. Aan de Grote Markt staat de bekende Sint Romboutskathedraal die bijna 100 meter hoog is. Hier vindt u ook prachtige historische pandjes met verschillend gekleurde gevels, en het bijzondere stadhuis. Het plein is enorm groot, heeft veel leuke restaurants en terrasjes en doet Italiaans aan door de lichte steensoorten die gebruikt zijn.

De gids maakt een selectie van een aantal bezienswaardigheden, zorgt voor leuke verhalen onderweg en laat u ook wat onontdekte achterafstraatjes zien. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluitend Diner

Na anderhalf uur wandelen komt u bij het tweede restaurant aan. Hier neemt u afscheid van uw stadsgids. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een heerlijk keuzediner, bestaande uit een hoofdgerecht naar keuze. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch gerechten. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen van deelnemers aan de uitstap.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgde teambuilding. Vanwege de lage bruggen varen er open boten in Mechelen. De vaartocht is dagelijks mogelijk van 4 april t/m 4 november. In de maanden maart en november kunt u ook varen, maar alleen op zaterdag. In de maanden dat er niet gevaren wordt, kunt u kiezen voor ons walking dinner.

Beleef deze ontspannen groepsuitstap samen in Mechelen!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 62 € 65,72
31 - 60 € 59 € 62,54
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes