Grachtentocht en stadswandeling Leeuwarden

Genieten van de Friese gastvrijheid! U doet tweeberegoede restaurants aan en leert de stad van verschillende kanten kennen.

Aangename lunch in hartje stad

In het hartje van Leeuwarden heeft u afgesproken in een gezellig restaurant.Er wordt een heerlijke lunch geserveerd met soep, een belegde pistolet en iets te drinken naar keuze. In een hartelijke sfeer wordt het dagprogramma aan u voorgelegd.

Rondvaart Leeuwarden

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U vaart door de singels en grachten van Leeuwarden, waarbij u een prachtig zicht hebt op onder andere de Bierkade, de Waag, de bekende (en scheve) Oldehove en een verrassend mooie jachthaven. U vaart onder historische bruggen door, maar ook langs hoge spiegelende kantoorpanden waar de rust en het groen opvallen. Uw meevarende gids vertelt u er alles over.

Stadswandeling langs eminente plekken

Aan de kade staat een enthousiaste Fries klaar om u mee te nemen voor een mooie wandeling. Leeuwarden is niet voor niks culturele hoofdstad (kulturele haadstêd) van Europa geweest...  Hofjes, terrasjes aan het water, bijzondere historische gebouwen of juist moderne architectuur, een restaurant in een voormalige gevangenis met binnenplaats en al, Leeuwarden heeft het allemaal. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. U hoort de leukste anekdotes en krijgt ook de leuke achterafstraatjes te zien. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Lekker uit eten met vele opties

U schuift aan in het tweede restaurant van de dag. Hier wordt u verwend met een uitgebreid driegangendiner. Van de menukaart kiest u uit de opties vis, vlees en vegetarisch. Voor ieder wat wils, voor elk wat lekkers!

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk vanaf 4 april 2020. Er wordt gevaren met open boten. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren.

Maak uw collega's blij met dit afwisselende bedrijfsuitje!

Reviews bedrijfsuitje
De heer Beijert: "Goed programma met voldoende afwisseling. Ondanks dat ik al 25 jaar in Leeuwarden woon liet de gids ons plekjes zien waar ik nog nooit was geweest." 
De heer Gaastra: "Enkelen van de groep hadden een saai beeld van een stad, maar het was erg boeiend. Alle lof nog."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart door Leeuwarden
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes