Grachtentocht en stadswandeling Leeuwarden

Genieten van de Friese gastvrijheid! U doet tweeberegoede restaurants aan en leert de stad van verschillende kanten kennen.

Aangename lunch in hartje stad

In het hartje van Leeuwarden heeft u afgesproken in een gezellig restaurant.Er wordt een heerlijke lunch geserveerd met soep, een belegde pistolet en iets te drinken naar keuze. In een hartelijke sfeer wordt het dagprogramma aan u voorgelegd.

Ontspannen vaartocht

Deze prachtige vaartocht biedt u een heel bijzondere kijk op de stad. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht op onder meer de Bierkade, de Waag, de bekende Oldehove en een verrassend mooie jachthaven. Uw gids kan u er alles over vertellen. Aan het eind van de tocht sluit u aan bij een nieuwe gids, ditmaal om de stad te voet te verkennen.

Stadswandeling langs eminente plekken

Deze enthousiaste Fries neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes stad. Met meer dan 550 monumenten is Leeuwarden een stad waar heel wat over te vertellen valt. De Kanselarij en de Waag zijn eminente gebouwen uit de Gouden Eeuw toen de stad erg in trek was bij de adel. Zo hebben de Nassaus hier eeuwenlang gewoond (hun Stadhouderlijk hof is nu een hotel) en was de stad welvarend genoeg om een verdedigingsgracht nodig te hebben. Na anderhalf heeft u uw eindhalte bereikt en neemt u afscheid van de gids.

Lekker uit eten met vele opties

U schuift aan in het tweede restaurant van de dag. Hier wordt u verwend met een uitgebreid driegangendiner. Van de menukaart kiest u uit de opties vis, vlees en vegetarisch. Voor ieder wat wils, voor elk wat lekkers!

Vanzelfsprekend geven we gehoor aan eventuele dieetwensen. U kunt zich zorgeloos en ontspannen overgeven aan een tot in de fijnste details georganiseerd groepsuitje!

Review bedrijfsuitje
De heer Beijert: Goed programma met voldoende afwisseling tussen eten (lunch, diner) en doen (praamtocht en wandeling) Het was een koude dag maar droog en wij hebben ons prima vermaakt. Ondanks dat ik al 25 jaar in Leeuwarden woon liet de gids ons plekjes zien waar ik nog nooit was geweest. Prima contact met Stadsarrangement, ik heb een aantal malen gebeld met aanvullende vragen en alles werd keurig een uitermate vriendelijk opgelost. Echt niets dan lof wat dat aangaat.

De heer Gaastra: "Het arrangement inhoudelijk was heel informatief. De kundigheid van de begeleiders sprak de groep erg aan. Enkelen van de groep hadden een saai beeld van een stad, maar door er gericht op gewezen te worden op de historie was het erg boeiend. Het contact met Stadsarrangement was optimaal, snel en klantvriendelijk. Alle lof nog."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes