Walking Dinner Leeuwarden

In elk restaurant heeft iedereen de kans om weer andere collega's te spreken. Samen maakt u (nader) kennis met de stad. Verras uw collega's met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Leeuwarden!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids  
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Leeuwarden

Uw uitje begint in de binnenstad van Leeuwarden (Ljouwert). In een mooi restaurant krijgt u een voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat alle collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw gids van deze avond.

Stadswandeling met Leeuwarder stadsgids

De Leeuwarder gids haalt u op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Leeuwarden is niet voor niks culturele hoofdstad (kulturele haadstêd) van Europa geweest...  Hofjes, terrasjes aan het water, bijzondere historische gebouwen of juist moderne architectuur, een restaurant in een voormalige gevangenis met binnenplaats en al, Leeuwarden heeft het allemaal. Het meest bekend is misschien wel de scheve Oldehove. De inwoners (Liwwarders) hebben hun eigen taal, die duidelijk anders klinkt dan het Fries. U krijgt een aantal highlights te zien, loopt langs de grachten en hoort onderweg leuke verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In dit tweede partnerrestaurant hebben we een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. U kiest een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Als u uitgegeten bent loopt u samen binnen een paar minuten naar het derde restaurant van deze avond.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje

U schuift samen aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u gezellig napraten. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit uitje af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Park, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Leeuwarden! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie