Teamuitje of personeelsuitje in Volendam

Of eigenlijk 'op Volendam' zoals ze zelf zeggen. De naam Volendam is afkomstig van 'Follendam'. De naamgeving had te maken met de dam die bij de oude haven van Edam aangelegd werd, daarna werd de oude haven gevuld, ofwel 'Fol' gemaakt. 

Populair bedrijfsuitje in Volendam

We heten 'Stadsarrangement', want ons aanbod aan bedrijfsuitjes speelt zich af in hartje stad. Volendam is hier een uitzondering op, officieel is het een dorp. Een dorp dat veel te bieden heeft: De prachtige ligging aan het IJsselmeer, Palingsound, klederdracht, de bekende 'Dijk' met de vele winkeltjes en horeca, een overtochtje naar Marken, en de jaarlijks uitbundig te vieren kermis, teveel om op te noemen. Voeg hierbij de heel eigen cultuur (en dialect) en je bent in eigen land echt een bijzonder dagje uit! 

Bijvoorbeeld met ons Palingsound arrangement. Ook kunt u in Volendam al onze citygames en andere teamuitjes doen met uw groep. Bekijk hieronder de mogelijkheden! Liever een andere combinatie, of wat vrije tijd inplannen? Mailt of belt u ons gerust voor een maatwerk offerte!

 resultaten per pagina
Op zoek naar een teamuitje in Volendam? Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes