Teamuitje, personeelsuitje, of bedrijfsuitje in Volendam

Of eigenlijk 'op Volendam' zoals ze zelf zeggen. De naam Volendam is afkomstig van 'Follendam'. De naamgeving had te maken met de dam die bij de oude haven van Edam aangelegd werd, daarna werd de oude haven gevuld, ofwel 'Fol' gemaakt. 

Bijzonder bedrijfsuitje in Volendam

In Volendam is het oude stratenpatroon nog grotendeels bewaard gebleven wat Volendam een bezoek meer dan waard maakt als decor voor een bedrijfsuitje of een personeelsuitje. Op deze pagina vindt u een overzicht van de arrangementen voor een geslaagd teamuitje of groepsuitje in Volendam.

Een leuk groepsuitje in Volendam is de GPS-tocht. Leer de visstad kennen door middel van het GPS spel. Je krijgt door middel van de goede GPS-locatie een vraag om zo uiteindelijk op de eindlocatie aan te komen. Welke team zal als eerst op de juiste locatie aankomen? Ter afsluiting van de dag is er een driegangen diner met natuurlijk visgerechten en ook andere gerechten.

Iets anders wat niet kan ontbreken in Volendam is de Pallingsound Workshop. De workshop bestaat uit een rondleiding door Volendam, een bezoek aan de Pallingsound museum en natuurlijk de Pallingsound workshop met een echt ras Volendamse artiest! Na dit alles sluit u de dag af bij een leuk restaurantje in Volendam!

Bekijk hieronder de andere Bedrijfsuitjes in Volendam!

 resultaten per pagina
Op zoek naar een teamuitje in Volendam? Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes