Personeelsuitje of teamuitje in Breda

Stadsarrangement biedt diverse mogelijkheden voor een groepsuitje of teamuitje in Breda. De naam Breda is afgeleid van 'Brede Aa'; het punt waar de rivier de Aa in de rivier de Mark uitmondde. In 1125 wordt er voor het eerst melding gemaakt van een nederzetting, genaamd Breda. Niet veel later in de 12e eeuw wordt het Kasteel van Breda gebouwd. De bourgondische stad telt 172.000 inwoners en is zeer geschikt als decor voor uw uitje of vrijgezellenfeest.

Bourgondisch bedrijfsuitje in Breda

Het Breda van nu is een bekende uitgaansstad. In de binnenstad zijn veel restaurants en kroegen te vinden op en rondom de centraal gelegen Grote Markt. Breda biedt volop keuze en is de ideale plek voor uw personeelsuitje of een ander gezellig uitje.

Het zal je dan ook niet verbazen dat het Kroegsport uitje heel populair is in de uitgaansstad. Speel de leukste kroegspelletjes in het gezellige centrum van Breda zoals een darttoernooi of sjoelcompetitie. Wat natuurlijk bij de kroeg hoort is bier, dus wat is er leuker dan een bier tap competitie. Sluit de avond af met een diner in het centrum van Breda.

Toch een wat rustiger uitje in het prachtige Breda? Misschien is dan de Walking diner wat voor uw bedrijf. Beleef het centrum samen met een gids die alle bijzondere plekjes van Breda laat zien en maak twee tussenstops bij twee gezellige Bredase restaurants.

Pas op! Brabantse nachten zijn lang!

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitjes in Breda.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele teamuitje in Breda. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Bij dit spannende bedrijfsuitje raakt u razendsnel van een fortuin af. Door inventief te zijn maakt u andere teams - tegen hun zin - puissant rijk in het centrum van Breda.
Ganzenborden in het echt in hartje Breda? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje aa...
Met welke vragen scoort u punten? Werk goed samen, bundel uw kennis. Triviant tijdens uw personeelsuitje, gebaseerd op het legendarische bordspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Verrukkelijk dineren en tegelijk de moord op mevrouw Butterfly oplossen. Nodig uw naaste medewerkers uit voor dit bloedstollend personeelsuitje in Breda!
Op zoek naar een personeelsuitje in Breda? Dit intrigerende spel met collega's is altijd spannend. Het is gebaseerd op Wie Is De Mol?!
Beleef een magnifiek personeelsuitje in de uitbundige binnenstad van Breda. Een stadswandeling o.l.v. een gids met drie culinaire uitstapjes!
Origineel bedrijfsuitje in Breda. Wees de slimste. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
Bij dit enerverende bedrijfsuitje krijgt u de missie een delict op te helderen. Gewapend met een GPS-ontvanger wandelt uw team door Breda!
Daag uw collega's uit voor anderhalf uur quiz-amusement! Beleef dit originele personeelsuitje in Breda. Weet u het meest van uw land?
Tijdens de djembé workshop leert u te spelen op dit boeiende instrument. Het groepsuitje wordt afgesloten met een driegangen diner in het centrum van Breda.
     resultaten per pagina