Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Met haar 165.000 inwoners is Nijmegen één van de grotere steden in de provincie Gelderland. Nijmegen wordt door vele genoemd als oudste stad van Nederland. Zelfs voor de Romeinse tijd was er een nederzetting op de plek die wij tegenwoordig als Nijmegen kennen. In 1230 kreeg Nijmegen stadsrechten en later werd Nijmegen ook een Hanzestad. Nu is Nijmegen het bruisende centrum van de regio.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Nijmegen staat bekend om de twee mooie en verschillende parken: het Kronenburgerpark en het Valkhof. In het Kronenburgerpark staat een prachtig en historisch Kruittoren die in de jaren 1426 werd opgericht. Het park beschikt ook over een mini dierentuin voor de kleine kinderen. Frank Boeijen, een Nederlandse zanger, heeft ook een nummer over het park gezongen. Het nummer 'Kronenburg Park' komt u vast bekend voor.

Het Valkhof park is verbonden via een loopburg met het Kelfkensbos-plein. In het park zit ook het Barbarossa-ruïne; dit is een overblijfsel van het valkhof, een paleis dat in 1155 door keizer Frederik Barbasossa is herbouwd.

Het Valkhof is nu vooral bekend door het grootste evenement in de stad: de Nijmeegse vierdaagse. Hier is ook elk jaar het gratis festival 'de-Affaire' van 7 dagen.

Een leuk bedrijfsuitje om de parken en de stad Nijmegen te verkennen is de Walking-diner.

Met de walking-diner maakt u drie tussenstops bij drie verschillende restaurantjes en krijgt u een rondleiding door Nijmegen van een gids.

Bekijk de andere arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitjes in Nijmegen op deze pagina hieronder. Ook leuk als teambuildingsevent, teamuitstapje of ander groepsuitje.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele teamuitje in Nijmegen. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door inventief te zijn en een beetje gemeen. Laat uw collega's bulken van het geld. Uw bedrijfsuitje in de straten van Nijmegen!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Tijdens dit bedrijfsuitje in Nijmegen lost u zij aan zij met uw collega's een misdrijf op. Tegelijkertijd smult u van een driegangendiner!
Bijzonder bedrijfsuitje in Nijmegen. Bekijk uw collega’s van een andere kant tijdens dit ondernemende denkspel, net zo leuk als Wie Is De Mol?...
Ervaar dit aangename bedrijfsuitje in de veelzijdige binnenstad van Nijmegen, deels wandelend voorbij mooie plekjes, deels verpozend in 3 restaurants!
Ga uit uw dak tijdens deze superleuke Pubquiz. Vier uw personeelsuitje in Nijmegen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
Met een GPS-ontvanger speurt u een crimineel op, dit zinderende personeelsuitje in Nijmegen. Ontdek verrassende bezienswaardigheden door dit spel!
     resultaten per pagina