Likeur maken en proeven in Amsterdam

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje begint in hartje Amsterdam waar u ontvangen wordt met koffie of thee. Vervolgens gaat u starten met een wel heel originele activiteit: likeur maken.

Likeur Proeven

Uw gastvrouw vertelt u in het welkomstwoord kort iets over likeuren en jenevers. Ze gaat hierbij in op de mogelijkheden die er straks met de verschillende smaken zijn. Hierna is het tijd om te proeven! Er zijn verschillende soorten mogelijk zoals de koffielikeur, dropshot- of speculaaslikeur, sinaasappellikeur en natuurlijk de Limoncello. Daarna is het tijd voor het echte werk.

Likeurworkshop Amsterdam

U maakt stap voor stap uw eigen likeur. Hierbij is van belang hoeveel alcohol u vindt dat hierin zou moeten zitten. Wordt het een vrij lichte drank of gaat u voor de 40% alcohol die likeur doorgaans heeft? Vervolgens bepaalt u zelf welke smaken u wilt combineren. Hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten fruit die u kunt combineren met diverse soorten kruiden. Het suikergehalte stelt u ten slotte ook zelf vast; houdt u van heel zoet of mag het wel wat minder? Aan het einde van de workshop heeft iedere deelnemer 4 flesjes (van elk 0,5 liter) aan heerlijke likeur gemaakt die naar huis meegenomen worden. Eenmaal thuis vragen de likeuren nog wel een paar weken aandacht; schudden, proeven, ruiken en filteren. Wordt zelf likeur maken straks ook voor u een passie? Het zou zomaar kunnen...

Driegangen keuzediner

U kunt gezellig napraten over dit bijzondere teamuitje tijdens het afsluitende diner. In een mooi restaurant in de binnenstad geniet u samen van een driegangen diner. Per gang heeft u de keuze uit verschillende gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Een origineel groepsuitje met een uniek resultaat!

 

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 89 € 102,35
31 - 50 € 85 € 97,75
51 - 80 € 81 € 93,15
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee
- Likeurproeverij
- Likeurworkshop (ca. 2 uur)
- Zelfgemaakte likeuren (4 flesjes van elk 0,5 liter)
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie