Wie is de Chef Maastricht

Improvisatie, samenwerking en creativiteit staan voorop bij deze culinaire workshop in Maastricht waarbij de ingrediënten de grote verrassing zijn. Prikkel uw zintuigen! De groep wordt verdeeld in teams, elke team krijgt een eigen Black Box met ingrediënten om een voor- of hoofdgerecht te bereiden.

Proeverij van hapjes
Uw Wie is de chef arrangement begint in hartje stad waar u door onze professionele Chefkok gastvrij wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Na een korte introductie worden de teams samengesteld. Daarna vindt er een leuke proeverij plaats waarbij uw zintuigen worden geprikkeld en in de war worden gebracht.

Verzin uw eigen gerecht!
Vervolgens gaat u zelf aan de slag met uw team. Messen, snijplanken en andere materialen liggen klaar, en natuurlijk ook de Black Box met de ingrediënten! Daar is het allemaal om te doen. Wat gaat u maken met uw team? Elk team is vrij om te bedenken welk gerecht ze met de ingrediënten gaan maken. Onze chefkok mag natuurlijk geraadpleegd worden. Als alle teams tevreden zijn over hun gerecht(en), is het tijd om lekker te genieten van - als het goed is - een heerlijk diner! We zijn heel benieuwd wat u op tafel tovert!

Culinaire Verrassing voor de winnaar
Alle gerechten worden beoordeeld door onze chefkok. Hij laat z’n ervaring spreken en kiest het winnende team op basis van originaliteit, smaak en opmaak van de gerechten. Natuurlijk hoort hier een prijsje bij! En hoe kan het ook anders; de prijs is een culinaire verrassing!

Ter afsluiting zorgt de chefkok voor een kleine zoete afsluiting voor iedereen.

Wil de ware Master Chef opstaan?

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Proeverij van diverse hapjes
- Kookworkshop Wie is de Chef
- Culinaire verrassing voor het winnende team
- Eigengemaakt diner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes