Kookworkshop Tapas Maastricht

Ontvangst

In de gezellige binnenstad van Maastrichtn wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje.

Tapasworkshop; samen koken

Hierna maakt u kennis met uw enthousiaste chefkok voor deze dag. U bent in goede handen; hij heeft ervaring in toprestaurants en sterrenhotels en kan u als geen ander de fijne kneepjes van de Spaanse keuken bijbrengen. Alles ligt klaar voor uw groep, zodat u meteen kunt beginnen. In twee- of drietallen gaat u aan de slag met de verschillende recepten. Na de finishing touch zet u de gerechtjes op tafel.

U maakt samen zo'n 10-12 verschillende tapasgerechten voor de hele groep. De recepten zijn royaal opgezet, zodat er altijd ruim voldoende is. Heeft u vegetariërs of veganisten in uw groep? Of iemand met een voedselallergie? Laat het ons van te voren weten, dan zorgen we met alle plezier voor een aangepast menu! Op deze manier kan iedereen ontspannen meedoen aan de workshop, én aan het diner.

Tapasdiner

Na de tapasworkshop gaat u samen aan tafel en geniet u samen van alle aantrekkelijk gepresenteerde gerechtjes. De chefkok speelt in op de seizoenen en zorgt ervoor dat de combinatie van gerechtjes altijd afwisselend is. Zo is er voor elk wat wils! Wilt u thuis nog eens een gerechtje maken? U krijgt de recepten mee! 

De tapasworkshop vindt plaats op een locatie in Maastricht die wordt ingericht als tijdelijke kookstudio. Naast de tapasworkshop kunt u ook kiezen voor een Italiaanse kookworkshop of een workshop sushi maken.

Review Bedrijfsuitje:
Mevrouw S. Nijland: "Een heel leuk en afwisselend arrangement. Wij waren met twaalf meiden, alle leeftijden en hebben ons prima vermaakt. De organisatie van het groepsuitje was goed".

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 82 € 89,38
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Culinaire workshop
- Recepten
- Diner

Reserveren Meer informatie