Walking Dinner Scheveningen

Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Scheveningen:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Het begin van uw walking dinner in Scheveningen

In een gastvrij restaurant in Scheveningen krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U kiest hier een lekker drankje bij. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw lokale gids.

Bijzondere stadswandeling

Hij haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur. We kennen Scheveningen natuurlijk van de boulevard met gezellige terrassen tot op het strand, de vernieuwde pier, het Kurhaus en het theater. Scheveningen-dorp is een vissersplaats en badplaats met een eigen cultuur, accent en klederdracht. Hier worden bewust weinig toeristische activiteiten ontwikkeld. Misschien juist daarom is het heel geschikt voor een interessante wandeling; er zijn veel mooie verhalen te vertellen.

Aan de Badhuiskade loopt u langs prachtige historische panden. Paviljoen von Wied is een statig buitenverblijf uit de 19e eeuw. Koning Willem I gaf het kado aan zijn vrouw. Tegenwoordig kun je hier in stijl trouwen. In Scheveningen valt de moderne en hoge Leonardo da Vinci toren op. Deze woontoren met gouden bol bovenop bepaalt mede de skyline van Scheveningen. De gids maakt een selectie van de highlights en stelt een gevarieerde route samen voor uw groep. Ten slotte brengt hij u bij het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje in Scheveningen

Hier is een gezellige tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze leuke dag. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. In beide gevallen heeft u tevreden collega's aan tafel. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (oude dorp, boulevard) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Nader kennismaken met Scheveningen, én ontspannen uit eten in 3 restaurants... hier maakt u uw collega's blij mee!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie