Outdoor Escaperoom Scheveningen

Een populair bedrijfsuitje in Scheveningen: Nodig uw collega's uit om te borrelen, daag ze uit voor de Outdoor Escaperoom, en trakteer ze na afloop op een etentje!

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in Scheveningen (ca. 2 uur)
  • Ervaren begeleiding
  • 3 gangen keuzemenu, all you can eat diner of strandbarbecue

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen via de spelbegeleider en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame Scheveningen

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Scheveningen: ideaal voor een geslaagd personeelsuitje! 

Scheveningen-dorp is een vissersplaats en badplaats met een eigen cultuur, accent en klederdracht. Hier worden bewust weinig toeristische activiteiten ontwikkeld. Perfect voor een origineel personeelsuitje. Loop door onontdekte straatjes, geniet van de gemoedelijke sfeer en ontdek de best bewaarde geheimen! Deze outdoor escaperoom heeft zelfs voor inwoners van Scheveningen verrassende elementen. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

All you can eat, 3 gangen menu of strandbarbecue?

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. U kunt kiezen tussen een driegangendiner, een all you can eat restaurant of een barbecue op het strand. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad van Scheveningen of aan het strand. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Review Outdoor Escaperoom Scheveningen

Mevrouw H.J. Flier: "Prima, goed voorbereid, duidelijke instructies. Goede communicatie."

Hiermee heeft u een borrel, een outdoor-escape-citygame en een etentje in één afwisselend bedrijfsuitje in Scheveningen!  

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 59 € 67,85
10 - 30 € 55 € 63,25
31 - 60 € 53 € 60,95
61 - 100 € 51 € 58,65
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2 uur)
· Ervaren spelleider via Whatsapp
· 3 gangen keuzemenu - of
· all you can eat diner - of
· barbecue op het strand van Scheveningen

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie