Walking Dinner Rotterdam


Samen uit eten in drie verschillende restaurants op één avond, afgewisseld met een mooie stadswandeling. In alledrie de restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids.

Het begin van uw bedrijfsuitje

In een gastvrij restaurant in Rotterdam krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U kiest hier een lekker drankje bij. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw Rotterdamse gids.

Bijzondere stadswandeling

Hij haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur, waarbij hij u een aantal highlights laat zien. Bijvoorbeeld het gebied rond de Oude Haven, met de bruine vloot en de restaurants met terrasjes aan het water. Het Witte Huis is hier ook te vinden. Dit was ooit het hoogste kantoorgebouw van Europa en is hier nog steeds dé eyecatcher. De kubuswoningen zijn hier ook te bewonderen, en als u wat verder loopt komt u langs de Laurenskerk. Deze stamt uit de 15e eeuw, en dat is bijzonder te noemen in Rotterdam. Een eindje verder staat de Markthal, een combinatie van foodhal, woningen en bedrijven. Het plafond is het grootste kunstwerk van Europa. Bijzondere stad, bijzondere wandeling. Het is een gevarieerde wandeling met mooie verhalen onderweg. De route eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In weer een ander mooi partnerrestaurant verwacht men u voor het hoofdgerecht. Als u aanschuift krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. U heeft de keuze uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Inclusief twee drankjes. Na het hoofdgerecht loopt u binnen een paar minuten naar het derde restaurant in Rotterdam.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Hier is een gezellige tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze leuke dag. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. In beide gevallen levert dit blije collega's op. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee).

Nader kennismaken met Rotterdam, én ontspannen uit eten in drie restaurants... verras uw collega's met dit altijd-goed-uitje!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
- Stadswandeling van 1 uur, verzorgd door een lokale stadsgids
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Korte wandeling op eigen gelegenheid
- Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (thee)

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes