Walking Dinner Maastricht

Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's te praten. Ook maakt u een verrassende stadswandeling. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde bedrijfsuitje in Maastricht:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Maastricht

In de mooie binnenstad van Maastricht begint uw arrangement met een hartelijke ontvangst. U ontmoet elkaar in het eerste partnerrestaurant voor het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier enthousiast over zullen zijn. Natuurlijk is dit inclusief een lekker drankje.

Stadswandeling met Maastrichter stadsgids

De gids haalt uw groep op bij het restaurant, om u het mooiste van zijn stad te laten zien. Het Vrijthof is natuurlijk één van de meest bekende plekken van Maastricht. Veel festiviteiten vinden hier plaats, zoals het Preuvenemint (een proeverijenfestijn in de zomer) maar ook de concerten van André Rieu, de kermis en magisch Maastricht (winterfeest-kermis-kerstmarkt-ijsbaan) worden hier gehouden. De horecastraat met terrasjes is hier een enorme trekpleister. Verder valt de felrode Sint Janskerk op, en natuurlijk de twee torens van de Sint Servaas Basiliek.

Maar Maastricht heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld de mooiste boekhandel van Nederland, het imposante stadhuis dat aan een gezellig plein ligt, de oude bisschopsmolen met vlaaienbakkerij, de speciaalbier kroegjes... U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje in Maastricht

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze dag. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rond deze gezamenlijke avond af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Vrijthof, Markt, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een ontspannen en gevarieerd bedrijfsuitje. Maak uw collega's blij met dit stadsarrangement in Maastricht! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie