Happen Stappen Varen Maastricht

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Maastricht: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Maastricht
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Maastricht. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Maastricht

Hierna stapt u aan boord, het opstappunt is bij de bekende Sint Servaasbrug. Deze eeuwenoude brug verbindt de binnenstad met de populaire wijk bij het station: Wyck. Deze wordt wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. Hier vindt u veel leuke speciaalzaakjes, bijzondere restaurants, terrasjes onder de bomen op straat en een gemoedelijke sfeer. Nadat u Wyck heeft kunnen bekijken vaart u langs de nieuwe céramique wijk, met veel moderne appartementengebouwen. Hier ziet u ook het Bonnefantenmuseum met een wat ruimtevaart-achtig uiterlijk. En verderop staat het Gouvernement (groot provinciehuis) dat zelfs deels ín het water is gebouwd. U vaart langs de omwalling die vroeger maar liefst acht meter hoog was, en u ziet de Onze Lieve Vrouwenkerk vanaf het water. Uw gids vertelt u er alles over. Geniet van de rustige sfeer op het water!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Het Vrijthof is natuurlijk één van de meest bekende plekken van Maastricht. Veel festiviteiten vinden hier plaats, zoals het Preuvenemint (een proeverijenfestijn in de zomer) maar ook de concerten van André Rieu, de kermis en magisch Maastricht (winterfeest-kermis-kerstmarkt-ijsbaan) worden hier gehouden. Aan het plein zijn veel leuke restaurants te vinden. Verder valt de felrode Sint Janskerk op, en natuurlijk de twee torens van de Sint Servaas Basiliek.

Maar Maastricht heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld de mooiste boekhandel van Nederland, het imposante stadhuis dat aan een gezellig plein ligt, de oude bisschopsmolen met vlaaienbakkerij, de speciaalbier kroegjes... U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De boten zijn overdekt als het nodig is. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. In de wintermaanden is er een aangepaste tijdsindeling en vaart u in een verwarmde boot.

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Maastricht!

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie