Walking Dinner Den Haag

Houden uw collega's van lekker eten? Trakteer ze op 3 verschillende restaurants. Tussendoor neemt een stadsgids uw groep mee voor een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit walking dinner in Den Haag:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Den Haag 

In de Haagse binnenstad komt u samen. Aan het einde van de middag begint uw personeelsuitje hier met een verzorgd voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen tevreden zal zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Den Haag

Na het voorgerecht staat uw gids al klaar bij het restaurant. Samen loopt u een speciaal uitgestippelde route door de binnenstad. U krijgt een aantal bekende bezienswaardigheden te zien, maar er is ook tijd voor mooie achterafstraatjes. Onderweg hoort leuke verhalen van een echte Hagenaar, die leuk inspeelt op de sfeer in uw groep.

Den Haag is de stad van drie paleizen: paleis Noordeinde (werkpaleis in hartje stad), Huis ten Bosch (woonpaleis), en het Vredespaleis (Internationaal gerechtshof). Een bekende trekpleister is natuurlijk het Binnenhof met de hofvijver en het mooie Mauritshuis om de hoek. De stad heeft meerdere gezellige pleinen die omringd zijn door trendy restaurants in historische panden. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, en voor gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna loopt u samen (een klein stukje) naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw Haagse bedrijfsuitje

In alweer het laatste restaurant van deze avond schuift u aan voor het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In Den Haag werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (regering, moderne architectuur, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Review Walking dinner Den Haag

Lisa (Overheidsbedrijf uit Den Haag): "Prima arrangement, een 8! De middag biedt een leuke afwisseling van eten, wandelen en stadbezichtiging. Het eten was bij alle drie de restaurants prima."

Het wisselen van restaurant zorgt voor schwung in dit personeelsuitje! In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie