Walking Dinner Alkmaar


Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Alkmaar? Dan is dit walking dinner uw arrangement! Samen uit eten in drie restaurants op één avond en (nader) kennismaken met onze Kaasstad. Maak uw collega's blij met dit uitje!

■ Voorgerecht 
naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
■ Stadswandeling 
met een lokale stadsgids
■ Hoofdgerecht 
naar keuze inclusief 2 drankjes
■ Korte wandeling 
(zonder gids) naar derde restaurant
■ Nagerecht 
naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Begin van uw personeelsuitje: voorgerecht

In een leuk restaurant in de binnenstad van Alkmaar schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten, of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen lekker kan eten. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Alkmaar

U heeft vanavond een eigen gids, die u ophaalt bij het restaurant. U zult merken dat hij leuk weet in te spelen op de sfeer in uw groep. Alkmaar heeft veel moois te bieden. De Waag kunt u niet missen; het prachtige historische pand met de toren aan het gelijknamige plein. Ook ziet u waarom de St. Laurenskerk hier terecht 'grote' kerk genoemd wordt; het is een immens gebouw. Even verderop springt de frisse look van het Stedelijk Museum Alkmaar er echt uit in deze historische stad.

Naast bekende highlights, zoals bijvoorbeeld de Waag, is er ook aandacht voor leuke steegjes en onontdekte stukjes stad. Onderweg hoort u de sappigste anekdotes. Natuurlijk kunt u niet alle hoogtepunten van Alkmaar belopen in een uur, u krijgt een leuke selectie te zien op deze mooie route. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Nagerecht en afronding van dit uitje

In het derde restaurant rondt u het uitje op een leuke manier af met een heerlijk dessert. U bent nog steeds in het hart van Alkmaar. Het nagerecht is een dessert naar keuze, of een Grand Dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

Alles geregeld

De restaurants:
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

De stadswandeling:
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, water-grachtenpanden, historie, Kaasstad) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Een vrolijk personeelsuitje waar uw collega's blij mee zullen zijn! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
Hieronder vindt u een veelgekozen tijdsindeling:
17.00 uur Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
18.00 uur Stadswandeling met een lokale stadsgids
19.00 uur Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
20.30 uur Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
20.35 uur Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)
21.15 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes