Walking Dinner Arnhem


Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Arnhem? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond en tussendoor staat er een stadsgids voor u klaar. Maak uw collega's blij met dit walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Arnhem komt u samen. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Arnhem

Na het voorgerecht maakt u kennis met uw gids voor deze avond. Hij neemt u mee op een mooie route, vertelt leuke verhalen en speelt goed in op de sfeer binnen uw groep. De afwisseling valt op in Arnhem. Het stadskasteel Duivelshuis is bijvoorbeeld een historisch monument met bijzondere gevelstenen en rood-witte luiken. Het cultuurgebouw Rozet valt onder moderne architectuur met veel glas en hout. Deze tegenstellingen maken de wandeling gevarieerd.

Het Korenplein is een levendig plein met mooie verschillend gekleurde panden met bijzondere gevels (veel restaurants) en natuurlijk volop gezellige terrasjes. Op de Rijnkade ervaart u een heel relaxte sfeer. De gids pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit, en brengt u tenslotte naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.  

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant in hartje Arnhem kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Arnhem

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. U geniet samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, historie, parken) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Arnhem hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, zit er schwung in het uitje. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie