Te land, ter zee en in de lucht Maastricht

Beleef één van de mooiste steden van Limburg te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Maastricht. Hier komt u samen in één van de leuke horecagelegenheden (met plezier voor u uitgezocht) en geniet u samen van koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan stijgt uw uitje naar grote hoogte. U beklimt namelijk de Sint Janskerk, deze protestantse kerk aan het Vrijthof wordt ook wel één van de kerketweeling genoemd, de andere kerk is de katolieke Sint-Servaas kerk. De gotische Sint Janskerk stamt uit 1200 en is 79 meter hoog. Bovenin heeft u een prachtig uitzicht over Maastricht en haar omgeving. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de Sint Janskerk uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Maastrichtenaar neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes van Maastricht. Het Vrijthof is natuurlijk één van de meest bekende plekken van Maastricht. Maar Maastricht heeft meer te bieden, zoals het imposante stadhuis en de oude bisschopsmolen met vlaaienbakkerij. U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht over de Maas. Het opstappunt is bij de bekende Sint Servaasbrug. Deze eeuwenoude brug verbindt de binnenstad met de populaire wijk de Wyck en wordt ook wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. De vaartocht komt ook langs het Bonnefantenmuseum en het Gouvernement (groot provinciehuis) dat zelfs deels ín het water is gebouwd. U vaart langs de omwalling die vroeger maar liefst acht meter hoog was en u ziet de Onze Lieve Vrouwenkerk vanaf het water. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

De beklimming van de Sint Janskerk en de vaartocht zijn mogelijk van april-oktober.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 76 € 82,84
15 - 30 € 74 € 80,66
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Sint Janskerk
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht (in open en gesloten boot mogelijk)
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie