Te land, ter zee en in de lucht Haarlem

Beleef Haarlem zoals u de stad nog niet eerder zag; te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Haarlem. Hier wordt u gastvrij ontvangen met koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan...stijgt uw uitje naar grote hoogte. U brengt een bezoek aan de Sint Bavokerk (ook wel de Koepelkathedraal genoemd), waar u de toren beklimt. De kathedraal werd gebouwd in 1898. Nu is de kerk niet meer weg te denken uit het Haarlemse stadsbeeld en vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over Haarlem en haar omgeving. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Haarlemmer gids neemt u niet alleen mee langs de beroemdste plekken van Haarlem, zoals de Grote Markt, 't Spaarne de Waag en het Stadhuis. Ook voert de wandeling langs onontdekte stukjes stad. Verbaas u over de prachtige binnenstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum van Haarlem in een overdekte boot. U ziet de Koepel en de Sint Bavokerk, maar ook Molen Adriaan. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 76 € 82,84
15 - 30 € 74 € 80,66
31 - 80 € 72 € 78,48
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Sint Bavokerk
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie