Te land, ter zee en in de lucht Deventer - NIEUW!

Beleef Utrecht zoals u de stad nog niet eerder zag; te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Deventer. Hier wordt u gastvrij ontvangen met koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan...stijgt uw uitje naar grote hoogte. U beklimt namelijk de Lebuïnuskerk. De klim naar boven gaat over 220 treden en vanaf maar liefst 46 meter heeft u een prachtig uitzicht over Deventer en haar omgeving. De toren zelf is bijna 63 meter hoog en vormt een markant herkenningspunt van Deventer. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste gids neemt u niet alleen mee langs de beroemdste plekken van Deventer. Zo komt u langs het oudste stenen huis, De Brink en het Waaggebouw. Ook voert de wandeling langs onontdekte stukjes stad. Verbaas u over de prachtige binnenstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum van Deventer over de IJssel in een open sloep. Geniet u van de prachtige skyline. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 24 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 24 € 67 € 73,03
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Lebuïnuskerk
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is mogelijk van april - oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie