Segway Tour Sint-Niklaas

Ontvangst

Uw dag begint met een hartelijke ontvangst door onze enthousiaste instructeurs. Ondertussen staan de Segways al in rijen klaar... Uw instructeur geeft u uitleg over het besturen van de Segway.

Segway Tour in Sint-Niklaas

De Segway is een intuïtief te bedienen elektrisch vervoermiddel zoals dat zo mooi heet. Leunt u naar voren, dan gaat u ook naar voren; helt u over naar links, dan gaat u ook naar links enz.
Als u het rijden op de Segway onder controle heeft (iedereen kan het!) maakt u met z'n allen een mooie tocht die begint in Sint-Niklaas. Een leuke manier om samen bezig te zijn en ondertussen de stad en omgeving te verkennen. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden en de omgeving rondom Sint-Niklaas te bekijken. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten!

Keuzediner

U sluit deze originele bedrijfsuitstap samen af met een heerlijk diner in hartje Sint-Niklaas. Bij een mooi restaurant is een leuke tafel voor u gereserveerd. Iedereen kiest ter plekke een heerlijk hoofdgerecht naar keuze uit de menukaart. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, zodat u zorgeloos kunt genieten van deze afwisselende uitstap!

Groepsgrootte
21 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
21 - 30 € 129 € 148,35
31 - 60 € 125 € 143,75
61 - 100 € 119 € 136,85
Inclusief
- Segway Tour (2,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van 1 Segway per persoon
* verzekering
- Tussenstop onderweg bij een cafe of restaurant met een consumptie naar keuze
- Keuzediner

Reserveren Meer informatie