Schilderen als Bob Ross in Den Haag

Een artistiek bedrijfsuitje in Den Haag: leer schilderen als Gary Jenkins en Bob Ross! U wordt wegwijs gemaakt door een gecertificeerde schilder.

In hartje Den Haag wordt u gastvrij onthaald

Het sfeervolle trefpunt van uw groepsuitje is een populair etablissement. Er wordt u bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden.

Happy Painting als personeelsuitje in Den Haag

Bob Ross is dikwijls nagedragen dat hij 'fastfoodschilderijen' maakte. Binnen een half uur had hij het schilderdoek gevuld met prachtige taferelen uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank.  Vergeten wordt vaak zijn grote verdiensten op het vlak van de landschapskunst. Hele volksstammen zijn door de tutorials van Bob gaan schilderen.

Gary Jenkins is een nieuwe goeroe van de zondagsschilders. Ook hij heeft een gevierd televisieprogramma. Waar Ross zich echter richtte op natuurtaferelen, doet Jenkins meer met bloemen en portretten.

Kennisoverdracht door een gecertificeerde artiest

  • Volledig naar het werk van Bob Ross gaat u een natuurtafereel vervaardigen achter uw persoonlijke ezel met canvas
  • U leert alles over de speciale manieren van kwast- en penseelgebruik
  • Voor het ongeschonden meenemen van uw maaksel, is er een voor dit doel gemaakte schilderdoos te gebruiken

Met elkaar uit eten uw afdelingsuitje te voltooien

Door het schilderen is iedereen in een goede stemming geraakt. Met zijn allen neemt u plaats aan een goed gedekte tafel. Het spreekt vanzelf dat Collega's met een speciaal dieet de aandacht van de chef-kok hebben.

De Bob Ross Foundation ontwikkelt cursussen en houdt de nagedachtenis aan de kunstenaar levend. Ons teamuitje in Den Haag is onder meer aan hun niet aflatende inzet te danken.

Review Schilderen als Bob Ross in Den Haag

WTS Energy: "Het arrangement was heel goed geregeld, we hebben genoten van de schilderworkshop. De locatie was heel mooi, en we zaten in een prachtige ruimte met genoeg ruimte voor onze groep van 22."
Consumentenbond Den Haag: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 75 € 86,25
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie