Schilderen als Bob Ross in Lelystad - Coronaproof

Met de Bob-Rossmethode kan iedereen leren schilderen. Doe dit personeelsuitje in Lelystad en ontdek vanzelf uw eigen creativiteit!

Plezierig warmlopen in een fijn restaurant

Voor de vriendelijke lancering van uw afdelingsuitje spreken we af in een populair restaurant. U zult genieten van een heerlijk tussendoortje en iets te drinken.

'Schilderen brengt je goede gedachten'

Het uiterlijk van Bob Ross staat in het geheugen van velen geëtst, al is hij intussen al meer dan een decennium geleden heengegaan. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials op tv genaamd The Joy of Painting bereikte hij de status van cultfiguur. Tussen het schilderen door debiteerde hij fijne licht-filosofische uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

Gary Jenkins doet tegenwoordig wat Bob Ross vroeger deed. Met dien verstande dat hij zich meer toelegt op het afbeelden van bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een gecertificeerde artiest

  • Er is een schildersezel met penselen en kwasten voor iedereen
  • Het fundament van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al gauw in staat stelt uw artisticiteit te manifesteren
  • Voor het veilig meenemen van uw maaksel, is er een voor dit doel bedachte verpakking te gebruiken

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen als slot van uw bedrijfsuitje

Na de bevrediging en ontspanning van het schilderen  wordt u een kostelijke maaltijd van drie gangen aangeboden waarbij u honderduit kunt napraten over uw inspirerende ervaringen. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Blijft nog over een speciaal dankwoord te richten tot de mensen van de Bob Ross Foundation. Dankzij hun inspanningen is het werk van deze optimistische leermeester populairder dan ooit tevoren. Het welslagen van dit groepsuitje in Lelystad is hier een voorbeeld van!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review personeelsuitje

Zelfstandigenloket Flevoland: "Het arrangement was super. We hebben gegeten bij een gezellig restaurant, echt een aanrader en gratis parkeren en hadden een aparte zaal waar we de Bob Ross workshop konden volgen.Was echt superleuk om te doen. Zelfs de mannen waren enthousiast :-) We hebben een heerlijke middag gehad en heerlijk genoten van het eten. Het contact was ook helemaal goed, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Nogmaals bedankt voor de leuke middag/avond."

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes