Schilderen als Bob Ross in Gouda - Coronaproof

De droom van Bob Ross en Gary Jenkins: elke liefhebber kan leren schilderen. Volg de workshop bij dit teamuitje in Gouda!

Warm onthaal in een leuke horecazaak

We begroeten elkaar voor uw groepsuitje in een populair restaurant. Met een glaasje en een tussendoortje wordt uw gezelschap verrast.

'Heen en weer, laag na laag'

Bob Ross genoot een enorme populariteit onder amateurkunstenaars. Binnen een half uur had hij het schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een donker woud of een groene weide met een half vervallen schuurtje. Terzijde geschoven wordt vaak zijn omvangrijke merites op het vlak van de landschapskunst. Hij presenteerde op geheel eigen wijze een tv-programma (een online-tutorial voordat YouTube bestond) en stal de harten van menigeen met het vervaardigen van natuurtaferelen vol 'mystic mountains' en 'happy little birds'.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen werkwijze om snel te leren creëren, zij het dat hij zich meer beperkt tot het schilderen van alle soorten bloemen en portretten.

Leer snel schilderen o.l.v. een gecertificeerde kunstenaar

  • Met zijn allen werkt u - ieder achter zijn eigen schildersezel - aan een mooie serie landschappen
  • In een oogwenk krijgt u de grondregels van de nat-in-nattechniek onder de knie, zodat u al snel vorderingen maakt
  • Na de workshop krijgt u uw maaksel mee in een voor dit doel geschikte schilderdoos.

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen als slot van uw personeelsuitje

De prettige stemming onder uw collega's wordt bestendigd met een fijn etentje. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Wij danken de Bob Ross Foundation voor het levend houden van de herinnering van deze vrolijke schilder die zovele liefhebbers plezier en bevrediging in het schilderen heeft gebracht. Ons afdelingsuitje in Gouda is mede dankzij hen steevast een reuze succes!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review van het bedrijfsuitje:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes