Schilderen als Bob Ross in Amersfoort - Coronaproof

Ontelbare mensen leerden dankzij Gary Jenkins en Bob Ross hun expressie te uiten! Ook u bij dit teamuitje in Amersfoort?

Een vriendelijke bijeenkomst voor uw groepspuitje

De innemende Amersfoortse gastvrijheid valt meteen na binnenkomst op. Er wordt een hapje gegeten en een drankje genuttigd.

'Er zijn geen grenzen, begin!'

Bob Ross is dikwijls ingewreven dat hij 'fastfoodschilderijen' maakte. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verdiende hij het aanzien van cultfiguur. Hij presenteerde op bijzondere wijze een televisieprogramma (een online-tutorial voordat YouTube bestond) en bereikte tallozen met het vervaardigen van landschappen vol 'happy little trees' en 'mystic mountains'.

De grote navolger Gary Jenkins biedt zijn eigen methode om snel te leren schilderen, zij het niet met landschappen, maar met bloemen en portretten.

Een landschap maken o.l.v. een deskundige schildercoach

  • Met zijn allen werkt u - ieder achter zijn eigen schildersezel - aan een mooie serie landschappen
  • U komt het naadje van de kous te weten over het gebruik van schildersgereedschap en maakt gauw vooruitgang door het aanwenden van de 'nat-in-nattechniek'
  • Het spreekt vanzelf dat u uw schilderij mee naar huis krijgt. Wij hebben hier een bijzondere schilderdoos voor

Een driegangendiner als heerlijke afsluiter

Uw personeelsuitje gaat verder in hetzelfde goed aangeschreven restaurant in het plezierige stadscentrum. Er wordt een diner van drie gangen opgediend. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Zonder het goede werk van de Bob Ross Foundation, zou dit afdelingsuitje in Amersfoort er heel anders hebben uitgezien. Het bestaan van hun stichting heeft ons ertoe gebracht de workshops in ons arrangement op te nemen.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review bedrijfsuitje:

Familie van Eck: "Hartstikke leuk! En aanrader voor families van 18 tot 81! De definitieve factuur had wat sneller mogen komen maar verder ben ik heel tevreden."

De Goudse Waarden: "De organisatie van dit bedrijfsuitje was prima, de 'schilders' waren enthousiast. Er waren diverse mailwisselingen en telefoongesprekken om de organisatie tot stand te brengen, dit verliep plezierig. Er was niets aan te merken op Stadsarrangement."

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur.
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes