Rondvaart en stadswandeling Tilburg


Combineer een ontspannen wandeling met een relaxte rondvaart en neem uw collega's mee naar 2 leuke restaurants. Lees meer over dit geslaagde personeelsuitje in Tilburg:

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Tilburg
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Goed begin van uw teamuitje in Tilburg

U ontmoet elkaar in een gezellig restaurant in hartje stad. Terwijl u bij kunt kletsen geniet u van een verzorgde luch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een koffie, thee, melk of frisdrank. Eet smakelijk!

Rondvaart Tilburg

Laat u verrassen door een afwisselende vaartocht! De Piushaven is een creatief en stoer gebied. Hier vindt u leuke terrasjes aan het water, eigentijdse ondernemers, woningen en natuurlijk watersporters. Stap aan boord en krijg meteen een vakantiegevoel. Geniet van de bijzondere sfeer op het water, de historische woonschepen en de kano's en andere bootjes om u heen. U vaart onder 'Den Ophef' door. Dit is een enorme brug, met als contragewicht een klein gebouwtje waar exposities worden gehouden. Als u de grootste stadshaven van Brabant achter u laat komt u op het Wilhelminakanaal. Begin vorige eeuw is dit kanaal aangelegd in verband met de textielindustrie. Nu vindt u er vooral rust. Kabbelend water, rietkragen en stilte zorgen voor een relaxte sfeer. 

Stadswandeling met lokale stadsgids

Als u aanmeert staat uw stadsgids er al klaar voor. Hij neemt u met veel plezier mee voor een mooie wandeling. Wilt u na het diner nog even het bruisende nachtleven in? Dan zorgt de gids voor een leuke route die in hartje stad eindigt, waar u lekker uit eten gaat. Geniet u liever aan het water van uw diner? Dat kan ook! Dan zorgt de gids in het gebied rond de Piushaven voor een interessante wandeling zodat u de dag hier af kunt sluiten met een lekker etentje. In beide gevallen krijgt u een leuke route vol mooie verhalen en onontdekte stukjes stad. De gids brengt u naar het tweede het restaurant van deze dag, waar u afscheid van hem neemt.  

Etentje: 3 gangen keuzemenu

Ook in dit laatste restaurant staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Schuif aan voor het driegangendiner. Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten!

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Tilburg samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van half maart tot en met november. Reserveer het Walking dinner arrangement in de maanden dat er geen vaartocht is!  

Ontspan tijdens de rondvaart en wandeling en ga uit eten in 2 leuke restaurants. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Tilburg!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Rondvaart door Sneek van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes