Walking Dinner Tilburg


Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Tilburg. Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt samen een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Tilburg

In hartje stad is een mooie tafel voor u gereserveerd bij het eerste partnerrestaurant. Hier begint uw uitje met het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw gids van deze avond. 

Stadswandeling met eigen gids

Uw Tilburgse gids haalt uw groep op bij het restaurant. Tilburg zit in de lift! Het gebied bij het station (Spoorzone) heeft een upgrade gekregen en is nu een hip stukje stad met trendy restaurants en ondernemers in voormalige fabriekspanden. Hier is ook de bibliotheek te vinden, in de voormalige treinwerkplaats. Deze is nu omgedoopt tot Lochal (locomotiefhal). Bekijk waarom deze bij de vier mooiste bibliotheken ter wereld hoort. Ook het gebied rond de Piushaven is zo'n voorbeeld van een upgrade in de stad. Vroeger was dit een verwaarloosd industrieterrein, nu is het een vrolijk gebied met watersporters, leuke terrasjes aan het water, eigentijdse ondernemers en woningen aan het water.  

De binnenstad heeft de dynamiek van een studentenstad, met hippe restaurants en trendy bars. In Tilburg geen 'Grote Markt' als centraal plein, maar de 'Heuvel'. Ooit een plek waar de inwoners hun drinkwater moesten halen, nu een gezellig plein met restaurants en terrasjes. Zoals ze het zelf zeggen: Tilburg leeft, broeit en bruist als nooit tevoren. Wat vindt u? De gids zorgt voor een leuke wandeling vol mooie verhalen, bezienswaardigheden en onontdekte stukjes stad. Bij het tweede restaurant eindigt de wandeling en neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Voor de tweede keer schuift u aan in een mooi restaurant, dit keer voor het hoofdgerecht. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, en gerechten van goede kwaliteit. U kiest een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna loopt u in een paar minuutjes naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje

In dit gezellige restaurant gaat u samen aan tafel voor het nagerecht. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over dit avondje uit. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (architectuur, Spoorzone, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. Samen met een (nadere) kennismaking met Tilburg zorgt dit voor tevreden collega's. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes