Rondvaart en stadswandeling Rotterdam

Een rondvaart en stadswandeling in Rotterdam. Aansluitend trakteert u op een etentje. Lees meer over dit vrolijke bedrijfsuitje:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart Rotterdam
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Goed begin van uw teamuitje 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Rotterdam. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart Rotterdam met skyline, Erasmusbrug en havens

Uw groepsuitje gaat verder met een mooie vaartocht. Deze begint in het centrum, waarna u de skyline van Rotterdam te zien krijgt vanaf het water. Niet alleen de skyline van de stadskant is prachtig, ook de skyline van de Kop van Zuid aan de overkant mag er zijn. Hier vormen de moderne hoge woontorens in combinatie met het lage en historische pand van de Holland Amerika Lijn een indrukwekkend geheel. Verderop ligt Katendrecht. Vroeger was dit een ruige buurt, nu is het een creatief en stoer stukje Rotterdam. U vaart langs 'Het Park' met de Euromast, gevolgd door het gezellige Delfshaven. Als u koers zet naar de havens vaart u tussen de enorme containerschepen. Heeft u het laden en lossen van de containerschepen al eens vanaf het water bekeken? Geniet van deze unieke rondvaart!

Bijzondere stadswandeling met uw eigen gids

Uw enthousiaste stadsgids staat al voor u klaar op de kade! Hij neemt u met veel plezier mee door de binnenstad van Rotterdam, waarbij u een aantal van de vele highlights te zien krijgt. Bijvoorbeeld het gebied rond de Oude Haven, met de bruine vloot en de restaurants met terrasjes aan het water. Het Witte Huis was ooit het hoogste kantoorgebouw van Europa en is hier nog steeds dé eyecatcher. De kubuswoningen zijn hier ook te bewonderen, en als u wat verder loopt komt u langs de Laurenskerk. Deze stamt uit de 15e eeuw, en dat is bijzonder te noemen in Rotterdam. Een eindje verder staat de Markthal, een combinatie van foodhal, woningen en bedrijven. Het plafond is het grootste kunstwerk van Europa. De gids zorgt voor een gevarieerd geheel en brengt u na afloop bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Etentje: een 3 gangen keuzemenu 

Ook in dit restaurant staat een gezellige tafel voor u klaar zodat u kunt aanschuiven voor het driegangendiner. Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Rotterdam samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week, het hele jaar.
De boten zijn overdekt (en verwarmd in de winter). Er is een toilet aan boord, en de boten zijn rolstoeltoegankelijk. 

Reviews Rondvaart en stadswandeling Rotterdam

Studiegroep Theorie & Praktijk: "Enthousiast en veel geleerd tijdens dit personeelsuitje. Ook het diner viel zeer in de smaak."tichting Delftse Peuterspeelzalen: "De gekozen restaurants hebben wij als zeer positief ervaren, ook is er rekening gehouden met onze wensen. Kortom, onze ervaring is heel positief!"
Xinnix Door Systems (maatwerk heel weekend): "Wij zijn heel tevreden! Alles was goed georganiseerd, en alles verliep zoals afgesproken. De city golf was voor ons het absolute hoogtepunt. Een activiteit voor jong en oud. Ideaal voor onze groep dus. Iedereen heeft zich hier super geamuseerd !! Het eten in de verschillende restaurants was ook telkens dik in orde."

Verras uw collega's met dit ontspannen en afwisselende teamuitje in Rotterdam!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart Rotterdam van 75 minuten, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.15 uur Stadswandeling
17.45 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie